alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ACEVEDO, DIOFANOR [Author]
References found : 43 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]

page 1 of 5 go to page              


   1 / 43
select
to print
 Torres, José et al. Optimización del proceso de fritura por inmersión de la arepa con huevo utilizando metodología de superficie de respuesta. Rev. chil. nutr., 2018, vol.45, no.1, p.50-59. ISSN 0717-7518


   2 / 43
select
to print
 Acevedo, Diofanor, Martínez, Jesús D. and Gomes, Eduardo L. Determinación de la Calidad Nutricional de Suero Costeño y Queso Costeño de Cabra usando Ratas Wistar ( Rattus norvegicus ). Inf. tecnol., Mar 2018, vol.29, no.2, p.215-224. ISSN 0718-0764


   3 / 43
select
to print
 Torres, José D, Acevedo, Diofanor and Montero, Piedad M Efectos de la Fritura al Vacío en los Atributos de Calidad de Arepa con Huevo. Inf. tecnol., 2017, vol.28, no.1, p.99-108. ISSN 0718-0764


   4 / 43
select
to print
 Fuentes, Lorenzo, Acevedo, Diofanor and Gélvez, Víctor M Efecto del Ultrasonido y Campos Magnéticos en la Carne de Lomo Atún (Thunnus albacares). Inf. tecnol., 2016, vol.27, no.2, p.21-30. ISSN 0718-0764


   5 / 43
select
to print
 Tejada, Candelaria N, Montiel, Zaida and Acevedo, Diofanor Aprovechamiento de Cáscaras de Yuca y Ñame para el Tratamiento de Aguas Residuales Contaminadas con Pb(II). Inf. tecnol., 2016, vol.27, no.1, p.09-20. ISSN 0718-0764


   6 / 43
select
to print
 Montero, Piedad M et al. Efecto de la Incorporación de Plasma Sanguíneo y Pasta de Ajonjolí en la Fabricación de un Embutido tipo Salchicha. Inf. tecnol., 2015, vol.26, no.6, p.55-64. ISSN 0718-0764


   7 / 43
select
to print
 Tirado, Diego F, Montero, Piedad M and Acevedo, Diofanor Aceptabilidad Sensorial y Calidad Microbiológica de Bebidas a Base de Arroz y Plasma Bovino y Porcino. Inf. tecnol., 2015, vol.26, no.6, p.45-54. ISSN 0718-0764


   8 / 43
select
to print
 Granados, Clemente et al. Elaboración de Queso de Capa a partir de Leche de Búfala del Municipio Carmen de Bolívar (Colombia). Inf. tecnol., 2014, vol.25, no.6, p.39-44. ISSN 0718-0764


   9 / 43
select
to print
 Acevedo, Diofanor, Granados, Clemente and Montero, Piedad M Caracterización de Propiedades Fisicoquímicas, Textura y Calidad Microbiológica de Butifarra Comercializada en Cartagena (Colombia). Inf. tecnol., 2014, vol.25, no.6, p.33-38. ISSN 0718-0764


   10 / 43
select
to print
 Acevedo, Diofanor, Granados, Clemente and Guerrero, Eliana M Cinética Enzimática del Bagazo de Caña para la Producción de Glucosa Utilizando la Enzima Trichoderma Iongibrachiatum. Inf. tecnol., 2014, vol.25, no.5, p.65-72. ISSN 0718-0764


page 1 of 5 go to page              
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information