alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : DUSSAN-SARRIA, SAUL [Author]
References found : 13 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]

page 1 of 2 go to page        


   1 / 13
select
to print
 Dussán-Sarria, Saúl, Rivera, María C. and García-Mogollon, Carlos A. Almacenamiento refrigerado de piña mínimamente procesada. Cambios en atributos físico-químicos y sensoriales. Inf. tecnol., Abr 2020, vol.31, no.2, p.11-18. ISSN 0718-0764


   2 / 13
select
to print
 Dussán-Sarria, Saúl, Garzón-García, Alba M. and Melo-Sevilla, Raúl E. Desarrollo y evaluación de un prototipo de medición de color en vegetales frescos. Inf. tecnol., Feb 2020, vol.31, no.1, p.253-260. ISSN 0718-0764


   3 / 13
select
to print
 Dussán-Sarria, Saúl, Cruz-Noguera, Raquel E. De la and Godoy, Sandra P. Estudio del Perfil de Aminoácidos y Análisis Proximal de Pastas Secas Extruidas a Base de Harina de Quinua y Harina de Chontaduro. Inf. tecnol., Dic 2019, vol.30, no.6, p.93-100. ISSN 0718-0764


   4 / 13
select
to print
 Dussán-Sarria, Saúl, Perea-Camayo, Manuel A. and Hleap-Zapata, Jose I. Efecto de Diferentes Antioxidantes y Envases en Atributos Físico-Químicos y Sensoriales de Orellana Refrigerada. Inf. tecnol., Dic 2019, vol.30, no.6, p.55-62. ISSN 0718-0764


   5 / 13
select
to print
 Dussán-Sarria, Saúl, Hurtado-Hurtado, Deisy L. and Camacho-Tamayo, Jesús H. Granulometría, Propiedades Funcionales y Propiedades de Color de las Harinas de Quinua y Chontaduro. Inf. tecnol., Oct 2019, vol.30, no.5, p.3-10. ISSN 0718-0764


   6 / 13
select
to print
 Garzón-García, Alba Mery, Dussán-Sarria, Saúl and Melo-Sevilla, Raúl Emilio Estudio de la Variación de Parámetros de Color del Yacón utilizando un Prototipo de Medición de Color y Temperatura. Inf. tecnol., Dic 2018, vol.29, no.6, p.75-82. ISSN 0718-0764


   7 / 13
select
to print
 Dussán-Sarria, Saúl, Gaona-Acevedo, Andrés Felipe and Hleap-Zapata, Jose Igor Efecto del Uso de Antioxidantes en Plátano Verde Dominico-Hartón (Musa AAB Simmonds) Cortado en Rodajas. Inf. tecnol., 2017, vol.28, no.4, p.03-10. ISSN 0718-0764


   8 / 13
select
to print
 Dussán-Sarria, Saúl, Ramírez-Yela, Jorge I and Hleap-Zapata, Jose I Conservación de Mango Mínimamente Procesado usando un Recubrimiento Comestible a base de Aceite de Aguacate. Inf. tecnol., 2017, vol.28, no.3, p.67-74. ISSN 0718-0764


   9 / 13
select
to print
 Garcia-Mogollon, Carlos, Alvis-Bermudez, Armando and Dussán-Sarria, Saúl Validación del Método de Microondas para Determinar Humedad en Ñame Espino (Dioscorea rotundata Poir). Inf. tecnol., 2017, vol.28, no.2, p.87-94. ISSN 0718-0764


   10 / 13
select
to print
 Alvis-Bermudez, Armando, García-Mogollon, Carlos and Dussán-Sarria, Saúl Cambios en la Textura y Color en Mango (Tommy Atkins) PreSecado por Deshidratación Osmótica y Microondas. Inf. tecnol., 2016, vol.27, no.2, p.31-38. ISSN 0718-0764


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information