alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : HIRSCH B, SANDRA [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 de la Maza C, M Pía, Hirsch B, Sandra and Garrido G, Argelia Nuevas piezas en el puzzle de la aterogénesis. Rev. méd. Chile, Ago 1999, vol.127, no.8, p.996-1003. ISSN 0034-9887
    · abstract in english    · text in spanish


   2 / 6
select
to print
 Cortés M, Fanny, Hirsch B, Sandra and de la Maza C, María Pía Importancia del ácido fólico en la medicina actual. Rev. méd. Chile, Feb 2000, vol.128, no.2, p.213-220. ISSN 0034-9887
    · abstract in english    · text in spanish


   3 / 6
select
to print
 de la Maza C, M Pía et al. La mantención de peso en humanos: ¿podría ser equivalente a la restricción calórica de los modelos animales?. Rev. méd. Chile, Oct 2004, vol.132, no.10, p.1155-1172. ISSN 0034-9887
    · abstract in english    · text in spanish


   4 / 6
select
to print
 Hirsch B, Sandra et al. ÍNDICE GLICÉMICO E INSULINEMICO DE DOS TIPOS DE PASTA DE PRESENTACIÓN LARGA Y CORTA EN INDIVIDUOS SANOS. Rev. chil. nutr., Dic 2010, vol.37, no.4, p.474-479. ISSN 0717-7518


   5 / 6
select
to print
 Pino L, Ángela, Cediel G, Gustavo and Hirsch B, Sandra INGESTA DE ALIMENTOS DE ORIGEN ANIMAL VERSUS ORIGEN VEGETAL Y RIESGO CARDIOVASCULAR. Rev. chil. nutr., Set 2009, vol.36, no.3, p.210-216. ISSN 0717-7518


   6 / 6
select
to print
 Castillo C, Álvaro et al. ¿ES EFECTIVA LA CONSEJERÍA PARA AUMENTAR EL CONSUMO DE FRUTAS Y VERDURAS Y DISMINUIR EL RIESGO CARDIOVASCULAR EN PREVENCIÓN SECUNDARIA?: UNA REVISIÓN. Rev. chil. nutr., Jun 2008, vol.35, no.2, p.123-129. ISSN 0717-7518


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information