alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : HLEAP-ZAPATA, JOSE I [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Dussán-Sarria, Saúl, Ramírez-Yela, Jorge I and Hleap-Zapata, Jose I Conservación de Mango Mínimamente Procesado usando un Recubrimiento Comestible a base de Aceite de Aguacate. Inf. tecnol., 2017, vol.28, no.3, p.67-74. ISSN 0718-0764


   2 / 4
select
to print
 Dussán-Sarria, Saúl, Reyes-Calvache, Pedro M and Hleap-Zapata, José I Efecto de un Recubrimiento Comestible y Diferentes Tipos de Empaque en los Atributos Físico-Químicos y Sensoriales de Piña Manzana' Mínimamente Procesada. Inf. tecnol., 2014, vol.25, no.5, p.41-46. ISSN 0718-0764


   3 / 4
select
to print
 Pinzón-Zárate, Lina X, Hleap-Zapata, José I and Ordóñez-Santos, Luís E Análisis de los Parámetros de Color en Salchichas Frankfurt Adicionadas con Extracto Oleoso de Residuos de Chontaduro (Bactris Gasipaes). Inf. tecnol., 2015, vol.26, no.5, p.45-54. ISSN 0718-0764


   4 / 4
select
to print
 Dussán-Sarria, Saúl, Torres-León, Cristian and Hleap-Zapata, Jose I Efecto de un Recubrimiento Comestible y de Diferentes Empaques durante el Almacenamiento Refrigerado de Mango Tommy Atkins Mínimamente Procesado. Inf. tecnol., 2014, vol.25, no.4, p.123-130. ISSN 0718-0764


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information