alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : OSORIO, OSWALDO [Author]
References found : 13 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]

page 1 of 2 go to page        


   1 / 13
select
to print
 Revelo, Jorge D. et al. Evaluación de la Pérdida de Calidad Mecánica de Tres Fibras Naturales como Alternativa de Tutorado en el Cultivo de Arveja (Pisum sativum L.). Inf. tecnol., Oct 2019, vol.30, no.5, p.101-110. ISSN 0718-0764


   2 / 13
select
to print
 López, David F, Osorio, Oswaldo and Checa, Oscar E Propiedades Mecánicas de un Material de Pectina para Revestimiento de Fibras Naturales Utilizadas en Aplicaciones Agrícolas. Inf. tecnol., Jun 2019, vol.30, no.3, p.189-198. ISSN 0718-0764


   3 / 13
select
to print
 Andrade, Johana C et al. Procesamiento de Arvejas (Pisum sativum L.). Parte 5: Desarrollo de un Recubrimiento para la Conservación de Arveja (Pisum sativum L.). Inf. tecnol., 2016, vol.27, no.5, p.15-26. ISSN 0718-0764


   4 / 13
select
to print
 Pinchao, Yamid A, Andrade, Johana C and Osorio, Oswaldo Procesamiento de Arvejas (Pisum sativum L.). Parte 4: Optimización del Proceso de Escaldado de Arvejas (Pisum sativum L.) Variedades Sureña y Andina en base a la Inactivación de Peroxidasa. Inf. tecnol., 2016, vol.27, no.4, p.43-52. ISSN 0718-0764


   5 / 13
select
to print
 Osorio, Oswaldo et al. Procesamiento de Arvejas (Pisum sativum L.). Parte 3: Cinética de Pérdida de Agua en Chips de Arveja en Condiciones de Fritura Convencional y a Vacío. Inf. tecnol., 2016, vol.27, no.4, p.33-42. ISSN 0718-0764


   6 / 13
select
to print
 Cerón, Andrés F, Mejía, Diego F and Osorio, Oswaldo Cinética de Inactivación Térmica de la Enzima Pectinmetilesterasa en Zumo de Tomate de Árbol (Solanum betaceum Cav.). Inf. tecnol., 2016, vol.27, no.2, p.67-76. ISSN 0718-0764


   7 / 13
select
to print
 Cerón, Andrés F, Osorio, Oswaldo and Garcés, Luis F Procesamiento de Arvejas (Pisum sativum L.). Parte 2: Cinética de Absorción de Agua en Semillas de Arveja, variedad San Isidro y Sureña. Inf. tecnol., 2016, vol.27, no.1, p.81-90. ISSN 0718-0764


   8 / 13
select
to print
 Pantoja, Darío C et al. Procesamiento de Arvejas (Pisum sativum L.). Parte 1: Modelado de la Cinética de Secado por Capa Delgada de Arveja, Variedades Obonuco Andina y Sureña. Inf. tecnol., 2016, vol.27, no.1, p.69-80. ISSN 0718-0764


   9 / 13
select
to print
 Andrade, Johana C et al. Desarrollo de un Recubrimiento Comestible Compuesto para la Conservación del Tomate de Árbol (Cyphomandra betacea S.). Inf. tecnol., 2014, vol.25, no.6, p.57-66. ISSN 0718-0764


   10 / 13
select
to print
 Pinchao, Yamid A, Osorio, Oswaldo and Mejía, Diego Inactivación Térmica de Pectinmetilesterasa en Jugo de Uchuva (Physalis peruviana L.). Inf. tecnol., 2014, vol.25, no.5, p.55-64. ISSN 0718-0764


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information