alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ROMERO, PEDRO [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Alvis, Armando et al. Evaluación del color, las propiedades texturales y sensoriales de salchicha elaborada con carne de babilla (Caiman Crocodilus Fuscus). Rev. chil. nutr., Mar 2017, vol.44, no.1, p.89-94. ISSN 0717-7518


   2 / 4
select
to print
 Torres, Ramiro, Romero, Pedro and Gelvez, Víctor M. Calidad de Emulsiones de Carne de Búfalo (bubalus bubalis) tratadas con Ultrasonido de Alta Intensidad. Inf. tecnol., Jun 2019, vol.30, no.3, p.157-166. ISSN 0718-0764


   3 / 4
select
to print
 García-Mogollon, Carlos, Alvis-Bermudez, Armando and Romero, Pedro Aplicación del Mapa de Preferencia Externo en la Formulación de una Bebida Saborizada de Lactosuero y Pulpa de Maracuyá. Inf. tecnol., 2015, vol.26, no.5, p.17-24. ISSN 0718-0764


   4 / 4
select
to print
 Granados, Clemente et al. EVALUACIÓN FISICOQUÍMICA Y MICROBIOLÓGICA DEL APERITIVO VÍNICO DE LULO (SOLANUM QUITOENSE L.). Inf. tecnol., 2013, vol.24, no.6, p.35-40. ISSN 0718-0764


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information