alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ROMERO, PEDRO [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Alvis, Armando et al. Evaluación del color, las propiedades texturales y sensoriales de salchicha elaborada con carne de babilla (Caiman Crocodilus Fuscus). Rev. chil. nutr., Mar 2017, vol.44, no.1, p.89-94. ISSN 0717-7518


   2 / 3
select
to print
 García-Mogollon, Carlos, Alvis-Bermudez, Armando and Romero, Pedro Aplicación del Mapa de Preferencia Externo en la Formulación de una Bebida Saborizada de Lactosuero y Pulpa de Maracuyá. Inf. tecnol., 2015, vol.26, no.5, p.17-24. ISSN 0718-0764


   3 / 3
select
to print
 Granados, Clemente et al. EVALUACIÓN FISICOQUÍMICA Y MICROBIOLÓGICA DEL APERITIVO VÍNICO DE LULO (SOLANUM QUITOENSE L.). Inf. tecnol., 2013, vol.24, no.6, p.35-40. ISSN 0718-0764


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information