SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.30 número3CONSECUENCIAS DE LA DEFICIENCIA DE HIERROEl CONSUMO REGULAR DE LACTOBACILLUS JOHNSONII LA1 INTERFIERE CON LA COLONIZACIÓN GÁSTRICA POR HELICOBACTER PYLORI índice de autoresíndice de materiabúsqueda de artículos
Home Pagelista alfabética de revistas  

Servicios Personalizados

Revista

Articulo

Indicadores

Links relacionados

Compartir


Revista chilena de nutrición

versión On-line ISSN 0717-7518

Resumen

URTEAGA R, Carmen  y  PINHEIRO F, Anna Christina. FOOD INTAKE RESEARCH: SOME PRACTICAL CONSIDERATIONS TO IMPROVE RELIABILITY OF THE RESULTS. Rev. chil. nutr. [online]. 2003, vol.30, n.3, pp.235-242. ISSN 0717-7518.  http://dx.doi.org/10.4067/S0717-75182003000300003.

There is an increasing need for a better knowledge of the characteristics of food consumption as well as the intake of nutrients and other component of the diet. The objective of this paper is to analyze some aspects that may help to improve the quality of the dietary data, such as: planning, training, supervision, and data entering, processing and analysis of dietary information

Palabras clave : Food research; food records; reliability; epidemiology.

        · resumen en Español     · texto en Español

 

Creative Commons License Todo el contenido de esta revista, excepto dónde está identificado, está bajo una Licencia Creative Commons